Маркард со најава за проширување на капацитетите

Германски Маркард најави проширување на капацитетите .

Гледачи: 26

Дата: 8-Окт-2019

Време траење: 00:01:16

Категории: ЕКОНОМИЈА

Германски Маркард најави проширување на капацитетите . Менаџментот вели простор за нови вработувања има, но проблем е да се најде стручен кадар .. Во компанијата која произведува делови за автомобилската индустрија сега работат 650 луѓе