Дебата за законот за оданочување на добивката

Деловната заедница бара да се пролонгира оданочувањето на капитални добивки за да можат фирмите да ги искористат сите механизми за стимулирање на економската активност.. Министерството за финансии се уште анализира .

Гледачи: 10

Дата: 8-Окт-2019

Време траење: 00:01:37

Категории: ЕКОНОМИЈА

Деловната заедница бара да се пролонгира оданочувањето на капитални добивки за да можат фирмите да ги искористат сите механизми за стимулирање на економската активност.. Министерството за финансии се уште анализира .. Следната недела ќе ја соопшти одлуката – вели министерката Ангеловска.. Стопанската Комора испорача пет барања до финансиии