Јовановски на носилки изнесен од обвинителството

Бојан Јовановски не дал исказ пред Рускоска .

Гледачи: 8

Дата: 8-Окт-2019

Време траење: 00:01:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Бојан Јовановски не дал исказ пред Рускоска .. Отккао стигнал во обвинителството му се слошило и со амбулантно возило бил пренесен во болница- потврди неговата одбрана.. Третоосомничената во „Рекет“, Јанева нема да дава исказ.. Одлуката ја сооштила на адвокатскиот тим .. Ќе го користи правото да молчи