Владина делегација на саем во Брно

Вратите на нашите индустриски зони се отворени за чешките компании, вели вицепремиерот за економски прашања Анѓушев.. Трговската размена со Република Чешка бележи позитивен тренд..

Гледачи: 4

Дата: 7-Окт-2019

Време траење: 00:01:58

Категории: ЕКОНОМИЈА

Вратите на нашите индустриски зони се отворени за чешките компании, вели вицепремиерот за економски прашања Анѓушев.. Трговската размена со Република Чешка бележи позитивен тренд..