Објавен повикот за развој на мали бизниси

Со 65% ќе бидат поддржувани инвестициите во алтернативно земјоделско производство .

Гледачи: 11

Дата: 4-Окт-2019

Време траење: 00:01:26

Категории: ЕКОНОМИЈА

Со 65% ќе бидат поддржувани инвестициите во алтернативно земјоделско производство . Платежната агенција на сите заинтересирани им стави на располагање 16,5 милиони евра , додека за повикот за развој на малите бизниси крајниот рок за аплицирање е 18 ноември.