Подобрување на бизнис-климата за ИКТ-секторот

Даночни олеснувања и либерализација на работата во информатичкиот сектор – бараат ај ти секторот ..

Гледачи: 7

Дата: 19-Септ-2019

Време траење: 00:02:03

Категории: ЕКОНОМИЈА

Даночни олеснувања и либерализација на работата во информатичкиот сектор – бараат ај ти секторот .. Ќе дадат предлози за подобрување на регулативата .. Според нив мерката за обуки за напредни ИКТ вештини е добра , но за соодветно спроведување сугерираат и свое учество ..