Ребаланс на буџетот пред пратениците

Почна комисиската расправа за ребалансот на државната каса..

Гледачи: 10

Дата: 19-Септ-2019

Време траење: 00:02:45

Категории: ЕКОНОМИЈА

Почна комисиската расправа за ребалансот на државната каса.. Повеќе пари за граганите , поддршка за повисоки плати во приватниот сектор, средства за нови вработувања- проектираното го образложи министерката Ангеловска.. . Власта бара пратениците да го поддржат предлогот.. Опозицијата со серија критики.. Поднесени се 400 амандмани.