Подобрување на бизнис-климата за ИКТ секторот

Мерката за обуки за напредни ИКТ вештини е добра но велат од МАСИТ , информатичкиот сектор треба да биде вклучен во делот на соодветно спроведување и квалитетно анализирање на кадарот којшто би поминал низ обуките.

Гледачи: 5

Дата: 19-Септ-2019

Време траење: 00:01:09

Категории: ЕКОНОМИЈА

Мерката за обуки за напредни ИКТ вештини е добра но велат од МАСИТ , информатичкиот сектор треба да биде вклучен во делот на соодветно спроведување и квалитетно анализирање на кадарот којшто би поминал низ обуките.