Проектот за водоснабдување ќе заврши во март 2020

До март наредната година ќе заврши проектот за водоснабдување на граѓаните на Радовиш. Со проектот вреден 860 илјади евра ќе биде изграден резервоар за вода и 4 линии за водоснабдување. Со што ќе се надминат сегашните проблеми и рестрикциите.

Гледачи: 3

Дата: 18-Септ-2019

Време траење: 00:00:37

Категории: ЕКОНОМИЈА

До март наредната година ќе заврши проектот за водоснабдување на граѓаните на Радовиш. Со проектот вреден 860 илјади евра ќе биде изграден резервоар за вода и 4 линии за водоснабдување. Со што ќе се надминат сегашните проблеми и рестрикциите.