Бизнисот бара брза изградба на Скопје-Блаце

Квалитетна инфраструктура и укинување на нетарифните бариери. Бизнисмените од земјава, од Косово и од Албанија со порака до владите во Скопје, Приштина и Тирана. Болна тема останува автопатот Скопје-Блаце.

Гледачи: 6

Дата: 18-Септ-2019

Време траење: 00:02:12

Категории: ЕКОНОМИЈА

Квалитетна инфраструктура и укинување на нетарифните бариери. Бизнисмените од земјава, од Косово и од Албанија со порака до владите во Скопје, Приштина и Тирана. Болна тема останува автопатот Скопје-Блаце.