Во октомври датум за преговори со ЕУ

Вицепремиерот Османи вели – оптимист сум дека државава во октомври ќе добие датум за почеток на преговори ..

Гледачи: 8

Дата: 11-Септ-2019

Време траење: 00:01:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Вицепремиерот Османи вели – оптимист сум дека државава во октомври ќе добие датум за почеток на преговори .. Со став дека разликите околу законот за Јавно Обвинителство не се непремостливи, очекува политичките лидери да ги надминат почетни позиции за да се најде конечно решение..