Крводарителска акција по повод 11 септември

Крводарителска акција и акција за собирање на прехранбени продукти во Американската амбасада по повод одбележувањето на годишнината од трагичните насатани од 11 септемрви 2001година, во кои животот го загубија речиси 3000 лица.

Гледачи: 5

Дата: 11-Септ-2019

Време траење: 00:01:05

Категории: МАКЕДОНИЈА

Крводарителска акција и акција за собирање на прехранбени продукти во Американската амбасада по повод одбележувањето на годишнината од трагичните насатани од 11 септемрви 2001година, во кои животот го загубија речиси 3000 лица.