40% од постапките се со овластени оператори

Повисоко ниво на соработка мегу царинската управа и бизнисот ќе го засили темпото на доверба и ќе влијае на еконосмкиот просперите , елиминирање на корупцијата и нелегалната трговија..

Гледачи: 6

Дата: 11-Септ-2019

Време траење: 00:01:09

Категории: ЕКОНОМИЈА

Повисоко ниво на соработка мегу царинската управа и бизнисот ќе го засили темпото на доверба и ќе влијае на еконосмкиот просперите , елиминирање на корупцијата и нелегалната трговија.. Во сојузот на Стопански Комори бизнисмените и менаџментот на царина разменија мислења и предлози.