„ВМРО-ДПМНЕ го извалка денот на независноста“

ВМРО ДПМНЕ го извалка и најголемиот празник 8 ми септември обвинуваат од СДСМ.

Гледачи: 16

Дата: 10-Септ-2019

Време траење: 00:00:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

ВМРО ДПМНЕ го извалка и најголемиот празник 8 ми септември обвинуваат од СДСМ. Велат нивната единствена мисија е одбрана на криминалот, ширење на поделба и омраза помеѓу граѓаните..