Европски пари за македонските општини

Локални патишта, водоводи и канализации, градинки, проекти за заштита од поплави и за подобрување на животната средина.

Гледачи: 17

Дата: 10-Септ-2019

Време траење: 00:02:00

Категории: ЕКОНОМИЈА

Локални патишта, водоводи и канализации, градинки, проекти за заштита од поплави и за подобрување на животната средина. Со пари од Европската Унија реализирани се проекти за рурален развој во речиси сите Општини низ земјава. Искористеноста на оваа програма изнесува цели 98 проценти.