Меѓународна соработка

Богата меѓународна соработка на ДУЦОР ,, Партенија Зографски ,, , единствениот средношколски центар во државава за глуви. Осврт на неколку гостувања и податоци за стекнатите знаења.

Гледачи: 27

Дата: 9-Септ-2019

Време траење: 00:25:07

Категории: МАКЕДОНСКИ ВРЕДНОСТИ

Богата меѓународна соработка на ДУЦОР ,, Партенија Зографски ,, , единствениот средношколски центар во државава за глуви. Осврт на неколку гостувања и податоци за стекнатите знаења.