Посебно царство ПОУ „МАЦА ОВЧАРОВА“

Училиштето во Велес со децении опстојува како матица на децата со посебни образовни потреби.

Гледачи: 55

Дата: 9-Септ-2019

Време траење: 00:31:30

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Училиштето во Велес со децении опстојува како матица на децата со посебни образовни потреби. Кои се новините во работењето – во оваа емисија од Петтиот ангел.