ПОУ „ИДНИНА“

Емисија за едно од четирите посебни училишта, во кое што учат и се рехабилитираат нашите посебни деца.

Гледачи: 115

Дата: 9-Септ-2019

Време траење: 00:30:11

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Емисија за едно од четирите посебни училишта, во кое што учат и се рехабилитираат нашите посебни деца. Со кои предизвици се соочуваат учениците, нивните наставници и родителите?