ОТА прислушува легално, тврди комисијата за надзор

Оперативно техничката агенција законски покрива 159 телефонски броеви во моментов.

Гледачи: 6

Дата: 19-Јули-2019

Време траење: 00:01:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

Оперативно техничката агенција законски покрива 159 телефонски броеви во моментов. Вработувањето на технички експерт е важно затоа што тој е клучен за електронска проверка дали ОТА прислушува легално или пак не.