Нов текст на законот за ЈО

Владата идната недела до собранието ќе предложи нов текст на закон за ЈО, соопшти премиерот Заев.

Гледачи: 8

Дата: 19-Јули-2019

Време траење: 00:01:12

Категории: МАКЕДОНИЈА

Владата идната недела до собранието ќе предложи нов текст на закон за ЈО, соопшти премиерот Заев. СЈО ќе се интегрира во обвинителството за организиран криминал и корупција и добива нов назив-обвинителство за гонење организиран криминал и висока корупција.