До недела ќе трае манифестацијата „Пивофест“

Од синоќа до недела сите патишта водат кон Прилеп. Почна големата летна забава ,,Пивофест“ .

Гледачи: 14

Дата: 19-Јули-2019

Време траење: 00:01:53

Категории: МАКЕДОНИЈА

Од синоќа до недела сите патишта водат кон Прилеп. Почна големата летна забава ,,Пивофест“ . Во весела атмосфера, со пијалак и скара за бројните посетители. Пивофест, велат прилепчани ,освен традиција стана и туристичка атракција што привлекува бројни посетители.