Синоќа стартуваше традиционалниот „Локум- фест“

Од синоќа во Битола започнаа тридневните манифестации во рамките на 13-от ,,Локум фест“.

Гледачи: 10

Дата: 19-Јули-2019

Време траење: 00:01:56

Категории: МАКЕДОНИЈА

Од синоќа во Битола започнаа тридневните манифестации во рамките на 13-от ,,Локум фест“. Во изминатите 12 изданија на фестивалот настапиле 60 анасмбли од 20 земји.