Кампања „Твоето незнаење чини живот“

Бесплатна летна кампања на црвениот крст за освежување на знаењата за прва помош кај постоечките возачи.

Гледачи: 9

Дата: 11-Јули-2019

Време траење: 00:01:52

Категории: МАКЕДОНИЈА

Бесплатна летна кампања на црвениот крст за освежување на знаењата за прва помош кај постоечките возачи. Од 15 јули до 15 септември курсевите ќе се спроведуваат во секоја општинска организација на црвен крст на територија на нашата држава. Целта е да се подигне јавната свест за потреба од обезбедување прва помош во случај на сообраќајна незгода.