Заев: Во разговорите не треба да се меша Русија

Пред нашите пријателски односи не смеат да се испречат работи слични на руските пранкери, вели премиерот Заев .

Гледачи: 6

Дата: 11-Јули-2019

Време траење: 00:02:09

Категории: МАКЕДОНИЈА

Пред нашите пријателски односи не смеат да се испречат работи слични на руските пранкери, вели премиерот Заев . Има центри кои се против влезот на Северна Македонија во НАТО, но Русија е пријателска земја , рече Заев . За опозицијата разговорите со пранкерите се класичен обид за корупција .