Првично големи штрти од невремето

Екипи го расчистуваат она што вчера беше уништено во невремето што ја погоди

Гледачи: 9

Дата: 11-Јули-2019

Време траење: 00:01:02

Категории: МАКЕДОНИЈА

Екипи го расчистуваат она што вчера беше уништено во невремето што ја погоди Преспа вели градоначалникот на Ресен Живко Гошаревски . Штетите од невремето се големи ,има штети на куќите , овоштарниците ,автомобилите,камповите . На денешната седница на советот на општина Ресен ќе бидат формирани посебни комисии кои ќе прават проценка на штетата .