Вести од светот

Невреме и во Италија, епилогот е 18 мина повредени , а силниот ветер корнел дрвја стари и над 200 години .

Гледачи: 6

Дата: 11-Јули-2019

Време траење: 00:01:55

Категории: СВЕТ

Невреме и во Италија, епилогот е 18 мина повредени , а силниот ветер корнел дрвја стари и над 200 години . Тропска бура предизвика поплави во Њу Орлеанс,а загрозаена е и Луизијана.