Пристап до алтернативни можности за финансирање

Глобалната краудфандинг платформа „Фандербим“ за прв пат достапна на македонскиот пазар.

Гледачи: 9

Дата: 11-Јули-2019

Време траење: 00:00:55

Категории: ЕКОНОМИЈА

Глобалната краудфандинг платформа „Фандербим“ за прв пат достапна на македонскиот пазар.. Нуди можност за пристап до финансии за фирмите и за вложување на инвеститори во компании кои се во почетна фаза на развој.. Платформата овозможува поврзување со 200.000 приватни компании и 17.000 инвеститори низ Европа.