Стабилна е безбедносната состојба

Безбедносната состојба е мирна , стабилна, и нема никакви индиции за нарушување на целата територија , изјави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски , одговарајќи на новинарско прашање по заканите дека е можно да се случи ново Куманово во Скопје.

Гледачи: 4

Дата: 11-Јули-2019

Време траење: 00:01:40

Категории: МАКЕДОНИЈА

Безбедносната состојба е мирна , стабилна, и нема никакви индиции за нарушување на целата територија , изјави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски , одговарајќи на новинарско прашање по заканите дека е можно да се случи ново Куманово во Скопје. За таканаречените хибридни војни задолжен е посебен оддел за спречување на интернет закани , појасни Спасовски .