„Патот на Северна Македонија се НАТО и ЕУ“

Пред нашите пријателски односи не смеат да се испречат работи слични на руските пранкери, вели премиерот Заев .

Гледачи: 4

Дата: 11-Јули-2019

Време траење: 00:00:52

Категории: МАКЕДОНИЈА

Пред нашите пријателски односи не смеат да се испречат работи слични на руските пранкери, вели премиерот Заев . Има центри кои се против влезот на Северна Македонија во НАТО, но Русија е пријателска земја . Патот на нашата земја е кон НАТО и ЕУ, рече Заев .