Големо невреме во северозападниот регион

Уништени приколки и шатори во камповите покрај Охридското и Преспанското езеро, за среќа нема повредени во вчерашното невреме проследено со силен ветер и дожд. Штети има во Свети Наум, Љубаништа, Трпејца.

Гледачи: 4

Дата: 11-Јули-2019

Време траење: 00:01:13

Категории: МАКЕДОНИЈА

Уништени приколки и шатори во камповите покрај Охридското и Преспанското езеро, за среќа нема повредени во вчерашното невреме проследено со силен ветер и дожд. Штети има во Свети Наум, Љубаништа, Трпејца. Има прекини во снабдувањето со електричната енергија, а отежнато се одвива и сообраќајот кон одредени населби на брегот на Охридското езеро.