Промовирани 48- те добитници на грантови

Промовирани бизнис идеите на 48-те добитници на грантови од старт ап програмата.

Гледачи: 7

Дата: 11-Јули-2019

Време траење: 00:01:01

Категории: ЕКОНОМИЈА

Промовирани бизнис идеите на 48-те добитници на грантови од старт ап програмата. Ги има во повеќе области.. Од фондот за иновации со нов повик за ,,старт ап идеја“. Од владата пак порака до млaдите - своите идеи да ги стават на хартија и да аплицираат и да го искористат моментот .