Вести од светот

46 лица се хоспитализирани поради истекување на јаглероден моноксод во хотел во Винипег, Канада.

Гледачи: 4

Дата: 10-Јули-2019

Време траење: 00:03:04

Категории: СВЕТ

46 лица се хоспитализирани поради истекување на јаглероден моноксод во хотел во Винипег, Канада. 15 од нив се во критична состојба.