Нови инфраструктурни проекти во главниот град

Потпишан договор за изработка на проекти за нов мост во центарот на Скопје, тунели под Скопското кале и кружен тек што ќе ги поврзува булеварот Свети Климент Охридски со булеварите Никола Карев и македонско-косовска бригада..

Гледачи: 12

Дата: 12-Јуни-2019

Време траење: 00:00:27

Категории: МАКЕДОНИЈА

Потпишан договор за изработка на проекти за нов мост во центарот на Скопје, тунели под Скопското кале и кружен тек што ќе ги поврзува булеварот Свети Климент Охридски со булеварите Никола Карев и македонско-косовска бригада.. Се очекува инфрастуктурните проекти, кои ќе се работат од идната година, да го олеснат сообраќајот во главниот град..