„Власта нема слух за проблемите во земјоделството“

Ако власта не преземе нешто итно, ќе бидеме сведоци како зеленчукот, наместо на зелените пазари, завршува на локалните депонии.- велат од ВМРО-ДПМНЕ .

Гледачи: 11

Дата: 12-Јуни-2019

Време траење: 00:00:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Ако власта не преземе нешто итно, ќе бидеме сведоци како зеленчукот, наместо на зелените пазари, завршува на локалните депонии.- велат од ВМРО-ДПМНЕ .. Бараат од власта решенија на проблеми во земјоделството..