Назначени претседатели на 30 партиски организации

Именувани се 30 претседатели на општински организации на СДСМ..

Гледачи: 5

Дата: 12-Јуни-2019

Време траење: 00:00:34

Категории: МАКЕДОНИЈА

Именувани се 30 претседатели на општински организации на СДСМ.. Од партијата велат на половина од нив има нови имиња..