Фирмите не ја користат доволно арбитражата

Бизнисот слабо ја практикува арбитражата како мерка на спогодбено решевање на споровите..

Гледачи: 8

Дата: 12-Јуни-2019

Време траење: 00:00:32

Категории: ЕКОНОМИЈА

Бизнисот слабо ја практикува арбитражата како мерка на спогодбено решевање на споровите... Во соседството на овој начин разврска добиваат голем број предмети.. Од Сојузот на стопански комори велат потребна е поголема афирмација и едукација ..