Тевдовски: Прогресивниот данок дава резултати

Реформата за праведно оданочување е успешна ,приходите од персоналецот растат , економијата е во одлична кондиција, вработеноста е зголемена- реформата за праведно оданочување е успешна - тврди министерот Тевдовски .

Гледачи: 1

Дата: 12-Јуни-2019

Време траење: 00:01:26

Категории: ЕКОНОМИЈА

Реформата за праведно оданочување е успешна ,приходите од персоналецот растат , економијата е во одлична кондиција, вработеноста е зголемена- реформата за праведно оданочување е успешна - тврди министерот Тевдовски .. Вели со седум факти побиени се тврдењата дека ќе предизвика даночна инвазија