Рускоска: Се водат истраги за актуелни функционери

Отворени се предистражни и истражни постапки за актуелни функционери под сомнение за економски криминал и корупција..

Гледачи: 6

Дата: 12-Јуни-2019

Време траење: 00:02:03

Категории: МАКЕДОНИЈА

Отворени се предистражни и истражни постапки за актуелни функционери под сомнение за економски криминал и корупција.. Информацијата ја обелодени шефицата на одделението за организиран криминал Вилма Рускоска.. Не ги кажа имињата.. За злоупотреба на пари од ИПА фондови рече дека при претресите во Италија се обезбедени докази кои се предадени за вештачење..