Комисиите ќе најдат решение

По најавите на Бугарија дека може да се повлече од работата на заедничката комисија доколку не се утврди дека Гоце Делчев е бугарин, од владата очекуваат во интерес на добрососедството да се најдат заеднички решенија..

Гледачи: 9

Дата: 12-Јуни-2019

Време траење: 00:00:19

Категории: МАКЕДОНИЈА

По најавите на Бугарија дека може да се повлече од работата на заедничката комисија доколку не се утврди дека Гоце Делчев е бугарин, од владата очекуваат во интерес на добрососедството да се најдат заеднички решенија..