Втор состанок на управната група

Ги заокруживме реформите во безбедносниот сектор, посветено ги исполнуваме критериумите што се очекуваат од нас во клучните област , судство , борба против коруцпција и организиртан криминал , разузнавачки служби – оцени министерот за внатрешни работи Спасовски

Гледачи: 5

Дата: 12-Јуни-2019

Време траење: 00:00:52

Категории: МАКЕДОНИЈА

Ги заокруживме реформите во безбедносниот сектор, посветено ги исполнуваме критериумите што се очекуваат од нас во клучните област , судство , борба против коруцпција и организиртан криминал , разузнавачки служби – оцени министерот за внатрешни работи Спасовски .. Потребен е регионален одговор , да се согласите мегусебно да ги надминете предизвиците , земјите од берлинскиот процес ве поддржуваат- порача од британската амбасада во земјава ..