Вести од светот

САД поднесе офицјално барање за екстрација на Џулијан Асанж од Велика Британија..

Гледачи: 2

Дата: 11-Јуни-2019

Време траење: 00:02:24

Категории: СВЕТ

САД поднесе офицјално барање за екстрација на Џулијан Асанж од Велика Британија.. Основачот на Викиликс беше уапсен на 11 април во амбасадата на Еквадор во Лондон .. Во вестите од светот и за извлечениот потонат брод во дунав во која се најдени уште четири тела на туристи.