Вести од светот

Грчкиот премиер Ципрас ќе бара претседателот Павлопулос да го распушти парламентот и да распише предвремени парламентарни избори..

Гледачи: 12

Дата: 10-Јуни-2019

Време траење: 00:02:04

Категории: СВЕТ

Грчкиот премиер Ципрас ќе бара претседателот Павлопулос да го распушти парламентот и да распише предвремени парламентарни избори.. За попладнево е најавено да го објави и изборниот пакет за следните четири години ..