Убави сме, свои сме

Ретка можност децата со Даун синдром и други попречености да се појават во улога на манекени на модна ревија.

Гледачи: 595

Дата: 4-Јуни-2019

Време траење: 00:24:24

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Ретка можност децата со Даун синдром и други попречености да се појават во улога на манекени на модна ревија. Ова е видео-запис од еден таков несекојдневен настан што се одржа неодамна во Радовиш, во организација на Здружението ВЕРА од Струмица....