Доверба - Емисија 3

25 години партнерство меѓу националните гарди на Вермонт и македонската армија

Гледачи: 27

Дата: 3-Јуни-2019

Време траење: 00:22:49

Категории: ПАТОТ КОН НАТО

25 години партнерство меѓу националните гарди на Вермонт и македонската армија