Остварување - Емисија 2

25 години партнерство меѓу националните гарди на Вермонт и македонската армија

Гледачи: 20

Дата: 3-Јуни-2019

Време траење: 00:28:15

Категории: ПАТОТ КОН НАТО

25 години партнерство меѓу националните гарди на Вермонт и македонската армија