Создавање - Емисија 1

25 години партнерство меѓу националните гарди на Вермонт и македонската армија

Гледачи: 23

Дата: 3-Јуни-2019

Време траење: 00:24:38

Категории: ПАТОТ КОН НАТО

25 години партнерство меѓу националните гарди на Вермонт и македонската армија