Путин: Сакаме обнова на односите со САД

По средбата во Сочи, Путин и Помпео потврдија дека се подготвени да соработуваат..

Гледачи: 9

Дата: 15-Мај-2019

Време траење: 00:01:59

Категории: СВЕТ

По средбата во Сочи, Путин и Помпео потврдија дека се подготвени да соработуваат.. Односите меѓу Вашингтон и Москва беа заладени поради несогласувања за глобалните прашања.. Путин го поздрави и извештајот на специјалниот американски советник Мулер кој, според него, бил објективен и докажал дека немало соработка меѓу Трамп и Москва за време на претседателската кампања во 2016 година!