По 13- ти пат ќе се танцува на звуците од Штраус

В петок точно напладне по 13-ти пат на плоштадот во Скопје, матурантиte ќе танцуваат квадрил на познатите звуци на Штраус..

Гледачи: 7

Дата: 15-Мај-2019

Време траење: 00:01:08

Категории: КУЛТУРА

В петок точно напладне по 13-ти пат на плоштадот во Скопје, матурантиte ќе танцуваат квадрил на познатите звуци на Штраус.. Ќе бидат дел од матурската парада што се одржува во повеќе од 10 држави во Југоисточна Европа.. Се очекува вкупната бројка годинава да биде околу 30.000 матуранти!