Вмрежување за инклузивно општество

Во земјава има речиси 40 социјални компании..

Гледачи: 4

Дата: 15-Мај-2019

Време траење: 00:00:50

Категории: ЕКОНОМИЈА

Во земјава има речиси 40 социјални компании.. Со стратегија до поголем број.. Ниското ниво на доверба го оневозможува растот, велат од мрежата на социјалани претпријатија.. Потребата од вмрежување треба да овозможи инклузивно општество ориентирано за потребите на граѓаните!