И иселениците ќе може да конкурираат на огласот

И младите кои се образувале и живеат во странство ќе може да бидат дел од тимот што ќе привлекува странски инвестиции преку трите регионални канцеларии во Германија, САД и Турција..

Гледачи: 2

Дата: 15-Мај-2019

Време траење: 00:00:37

Категории: ЕКОНОМИЈА

И младите кои се образувале и живеат во странство ќе може да бидат дел од тимот што ќе привлекува странски инвестиции преку трите регионални канцеларии во Германија, САД и Турција.. Регулативата е во фаза на подготовка, претставништвата треба да бидат отворени до крајот на годинава!